Brescia Kussensloop

Brescia kussensloop met aan de voorkant een kleine wafel van 200 TC percale 190 gr/m2 en een achterkant van zacht katoen.
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: 100% Cotton jacquard
Vanaf € 29,95

Gegevens

Kussenslopen met een verfijnde wafelstructuur van percal aan de bovenkant en een ademende, katoenen onderkant. Het wafeltje geeft het bed een volumineuze uitstraling: heerlijk om in weg te kruipen. Creëer een gelaagde look en speel met verschillende structuren door het overtrek te combineren met grove knits en de verkreukelde look van linnen. Brescia is verkrijgbaar in meerdere stijlvolle frisse kleuren Bij de dekbedovertreksets worden de kussenslopen meegeleverd.

Productinformatie en Maatadvies

Onze kussenslopen hebben als sluiting een envelopmodel: een overlappend achterpand van 20 cm waardoor het kussen goed blijft zitten. Onze kussenslopen worden per stuk verkocht.

Wasadvies

Wij adviseren je onze katoenen producten te wassen op maximaal 40°C. Gebruik hiervoor bij voorkeur ook een vloeibaar wasmiddel zonder bleekmiddel. Gebruik zeker niet te veel wasmiddel, volg hiervoor de doseertabel op de verpakking. Dekbedovertrekken, kussenslopen en sierkussenhoezen altijd binnenstebuiten wassen, dit verlengt de levensduur. Onze artikelen zijn niet geschikt om industrieel te reinigen. Wij adviseren je wasgoed direct na het wassen uit de wasmachine te halen. Drogen in de droogtrommel bij voorkeur op lage temperatuur. Een betere methode is drogen in openlucht en volledig uitgehangen. Zo wordt het lekker fris en het geeft na het drogen minder kreuk.

Read full washing advice