Remy Laken 270 - 290

Type: Laken
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: 100% Linnen
Vanaf € 189,95

Materiaal eigenschappen

Halflinnen heeft de beste eigenschappen van 2 zeer bekende stoffen, het is sterk en stoer als linnen en zacht als katoen. Beide stoffen kennen een zeer goed absorptievermogen, ideaal om onder te slapen.

Productinformatie en Maatadvies

Wij hebben lakens in de maat 180 x 290 cm (geschikt voor een éénpersoons bed) en de maat 270 x 290 cm (geschikt voor een tweepersoons en lits-jumeaux bed). De lakens worden standaard geleverd zonder kussenslopen. Je kunt bij ons kussenslopen los bijbestellen in diverse maten. Wist je dat je lakens op twee manieren kunt gebruiken? Je kan je bed af stijlen met een laken om het ideale hotelbed te creëren of je kan het gebruiken als sprei voor op je bed op warme dagen. Linnen lakens van House in Style staan bekend om de ecologische en antibacteriële eigenschappen.

Wasadvies

Wij adviseren je onze linnen producten te wassen op maximaal 40°C. Gebruik hiervoor bij voorkeur ook een vloeibaar wasmiddel zonder bleekmiddel. Gebruik zeker niet te veel wasmiddel, volg hiervoor de doseertabel op de verpakking. Dekbedovertrekken, kussenslopen en sierkussenhoezen altijd binnenstebuiten wassen, dit verlengt de levensduur. Onze artikelen zijn niet geschikt om industrieel te reinigen. Wij adviseren je wasgoed direct na het wassen uit de wasmachine te halen. Drogen in de droogtrommel bij voorkeur op lage temperatuur. Een betere methode is drogen in openlucht en volledig uitgehangen. Zo wordt het lekker fris en het geeft na het drogen minder kreuk.

Read full washing advice