Devon Plaid 130 - 240

Een klassieker in de House in Style Collectie. Stoere, zware gebreide plaid in prachtige kwaliteit wol met polyamide (voor behoud van de vorm).

Dit plaid past bij ieder interieur en geeft een cosy warm gevoel. Ook verkrijgbaar als sierkussen.
Type: Plaid
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: 80% Wol / 20% Polyester
Vanaf € 269,95

Gegevens

Een klassieker in de House in Style Collectie. Stoere, zware gebreide plaid in prachtige kwaliteit wol met polyamide (voor behoud van de vorm). Dit plaid past bij ieder interieur en geeft een cosy warm gevoel. Ook verkrijgbaar als sierkussen.

Materiaal eigenschappen

Hoogwaardige kwaliteit wol, de polyester zorgt voor stevigheid van het garen waardoor pluizen wordt tegengegaan. Met verschillende breitechnieken, patronen en aardse tinten zijn klassieke sierkussens en plaids ontstaan waarmee je jouw woonkamer sfeervol kunt inrichten en je bed volledig mee kunt opmaken.

Productinformatie en Maatadvies

De plaids van House in Style zijn geschikt voor over het bedeinde om je bed mee af te kleden of lekker voor op de bank. De meeste plaids hebben bijpassende sierkussens zodat je een geheel kunt creëren op je bed of bank.

Wasadvies

We adviseren om onze wollen, katoenen en gebreide producten met de hand te wassen of in de wasmachine met een wolprogramma op de laagste temperatuur.

Read full washing advice
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!