Kos Plaid 140 - 260

Plaid Kos gemaakt van 100% jacquard katoen en heeft een wafelstructuur met een stoer rafelrandje. De plaid is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en bijpassende sierkussens.
Type: Plaid
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: 100% Cotton jacquard
Vanaf € 97,97 Normale prijs € 139,95

Gegevens

Geschikt voor elk seizoen! Een plaid van 140x260 cm waarmee je het halve bed bedekt. Heerlijk als extra warmhoudertje tijdens koude winteravonden Plais Kos is gemaakt van 100% jacquard katoen met een wafelstructuur en een stoer rafelrandje. De plaid is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren met bijpassende sierkussens.

Materiaal eigenschappen

Ons katoen heeft een speciale behandeling gehad om de typerende vintage look aan het katoen te geven. Daarnaast maakt een stonewashed behandeling de stof nog zachter en maakt het de katoen een ideale stof om heerlijk tegen of onder te zitten. Samen met de kleurkeuze van House in Style geeft het ook een heel natuurlijke uitstraling.

Productinformatie en Maatadvies

De plaids van House in Style zijn geschikt voor over het bedeinde om je bed mee af te kleden of lekker voor op de bank. De meeste plaids hebben bijpassende sierkussens zodat je een geheel kunt creëren op je bed of bank.

Wasadvies

We adviseren om onze wollen, katoenen en gebreide sierkussens en plaids met de hand te wassen of in de wasmachine met een wolprogramma op de laagste temperatuur.

Read full washing advice