Moscow Plaid

Nestel je je thuis het liefst lekker op de bank? Dan zijn comfortabele plaids en kussentjes onmisbaar. Plaid Moscow is niet alleen heel zacht en knus maar ook heel stijlvol! Gemaakt van een wolmix – wol en polyester – is deze plaid met gebreide stof een prachtig accessoire voor op je bank of bed. Handig detail: doordat er ook polyester in de stof zit is het garen steviger waardoor pluizen wordt tegengegaan. Combineer met de kussenhoes uit dezelfde lijn.
Type: Plaid
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: Wol mix
Vanaf € 119,95

Materiaal eigenschappen

Hoogwaardige kwaliteit wol, de polyester zorgt voor stevigheid van het garen waardoor pluizen wordt tegengegaan. Met verschillende breitechnieken, patronen en aardse tinten zijn klassieke sierkussens en plaids ontstaan waarmee je jouw woonkamer sfeervol kunt inrichten en je bed volledig mee kunt opmaken.

Productinformatie en Maatadvies

De plaids van House in Style zijn geschikt voor over het bedeinde om je bed mee af te kleden of lekker voor op de bank. De meeste plaids hebben bijpassende sierkussens zodat je een geheel kunt creëren op je bed of bank.

Wasadvies

We adviseren om onze wollen, katoenen en gebreide producten met de hand te wassen of in de wasmachine met een wolprogramma op de laagste temperatuur.

Read full washing advice