Betaalinformatie

De volgende betaalopties staan tot uw beschikking:


iDEAL

iDEAL is een door Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt u als consument doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving voor het uitvoeren van de betaling.


Creditcard (Mastercard, Visa, American Express)

U kunt ook met uw Mastercard, Visa en American Express kaart betalen. Producten die online zijn gekocht met een creditcard, zijn minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Ook voor creditcardbetalingen brengen wij geen betaalkosten in rekening.


PayPal

Met PayPal kunt u uw aankopen direct betalen. PayPal is een populaire internationale betaalmethode die kopers veel bescherming en gemak biedt. PayPal is gebruiksvriendelijk en veilig voor uw als consument. U kunt zelf een PayPal account aanmaken en daaraan uw bankrekeningnummer of creditcard koppelen of u kunt een saldo storten op uw account. Vervolgens kunt u eenvoudig online aankopen doen met uw e-mailadres en wachtwoord. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Er zijn dus ook geen extra kosten aan verbonden.


Bankcontact

Voor Belgische consumenten is het mogelijk om met Bancontact online betalingen te doen. Een betaling met Bancontact is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert men Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan u uw eigen bank selecteren. Hierna komt uw terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving voor het uitvoeren van de betaling.


SOFORT Banking

SOFORT Banking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Met SOFORT Banking kunt u uw bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banking systeem. SOFORT Banking is vergelijkbaar met een online overboeking.


Giropay

Giropay is een door de Duitse banken ontwikkeld online betaalsysteem. Naast Duitse klanten kunnen ook steeds meer mensen uit Oostenrijk gebruik maken van Giropay.


Overboeking

Indien u voor de optie overboeking kiest, kunt u na de bevestiging van uw bestelling het totaalbedrag overmaken naar onze bankrekening. Na ontvangst van uw betaling versturen wij de producten. Afhankelijk van uw bank, duurt het gemiddeld 1 á 2 werkdagen voor de betaling verwerkt is.

Onze bankgegevens zijn:

IBAN: NL04 RABO 0102 9818 76

BIC: RABONL2U