House in Style ontwerpt en produceert haar producten zelf. Wij zoeken hierbij voortdurend naar bijzondere materialen en stoffen geïnspireerd. In de collectie van House in Style vindt u vele prachtige stoffen zoals Egyptisch katoen, stonewashed linnen, katoenen jersey en wol.

Afgewerkt met oog voor details zoals paarlemoeren knopen en borduursels. Elegant en trendy afgewerkt met stonewash en andere finishes, die er voor zorgen dat het bed- en badlinnen heerlijk zacht wordt. Onder het beddengoed van House in Style wilt u uw bed niet meer uit.


Onze stoffen kenmerken zich door:

  • Tijdloze kwalitatief hoogstaande producten gemaakt van eerlijke, pure en natuurlijke materialen.
  • Producten, die geproduceerd worden met liefde voor textiel op een eerlijke duurzame manier met respect voor mens en milieu.

De verschillende kwaliteiten op een rijtje

stonewashed katoen satijnStonewashed katoen satijn

100% katoen satijn is  op een speciale manier geweven is, met een threadcount van 300, waardoor het extra glad en fijn aanvoelt. Satijn straalt luxe uit door de lichte glans die de stof geeft. Het voelt lekker koel en fris aan door de fijne structuur. Onze satijn is stonewashed, wat het een meer nochalante look geeft en daarnaast maakt het de stof nog zachter. Stonewashed satijn is naast superzacht heel makkelijk in onderhoud en hoeft nauwelijks gestreken te worden.


Katoen jersey gekamd

Jersey 100% katoen is gebreid in plaats van geweven en daardoor rekbaar en heerlijk zacht. Jersey dekbedovertrekken en hoeslakens zijn volledig kreukvrij en hoeven dus niet gestreken te worden.


egyptisch katoen percalEgyptisch katoen percal

Egyptisch katoen is 100% katoen, maar dan van een hogere kwaliteit. De katoen is gemaakt van langere vezels, waardoor het sterker en soepeler is. Egyptisch katoen heeft als kenmerk dat het samen met het Amerikaanse Pima katoen de langste draden ter wereld heeft. Daardoor is het extra sterk, zeer duurzaam en neemt het ook veel vocht op. Onze egyptische katoen heeft een threadcount van 210 draden per inch.


Stonewashed linnen

stonewashed linnenDe uitstraling van linnen beddengoed is niet te evenaren met andere materialen en bovendien zorgt slapen onder linnen beddengoed ook nog eens voor een bewezen betere nachtrust en slaapcomfort. De ecologische en antibacteriële eigenschappen van linnen dekbedden en linnen lakens reguleren de lichaamstemperatuur en zorgen voor een natuurlijke acclimatisatie. Linnen beddengoed wordt zelfs geadviseerd voor mensen met allergieën. Het linnen van House in Style is stonewashed, hierdoor is het zacht en heeft het een licht kreuk effect. Het is dan ook overbodig om deze dekbedden en lakens te strijken.


Katoen satijn

100% katoen satijn is  op een speciale manier geweven is waardoor het extra glad en fijn aanvoelt. Satijn straalt luxe uit door de lichte glans die de stof geeft. Het voelt lekker koel en fris aan door de fijne structuur.


percalKatoen percal

Percal is 100% katoen, maar dan van een hogere kwaliteit. Bij percal katoen worden minimaal 200 draden per inch gebruikt waardoor een sterke soepele stof ontstaat. Dit is mogelijk doordat voor percal katoen de katoenvezels zeer fijn worden gekamd zodat er dunnere garen van kunnen worden gesponnen. De dekbedovertrekken van percal voelen hiervoor heerlijk zacht en glad aan. Iemand die gesteld is op kwaliteit verkiest percal boven normale katoen.


De stoffen van onze plaids en sierkussens

stonewashed katoenStonewashed katoen

100% katoen dat een speciale behandeling heeft gehad om de typerende vintage look aan het katoen te geven. Daarnaast maakt een stonewash behandeling de stof nog zachter en maakt het de katoen een ideale stof om heerlijk tegen of onder te zitten. Samen met de kleurkeuze van House in Style geeft het ook een heel natuurlijke uitstraling.


80% wol - 20% polyester

Hoogwaardige kwaliteit wol, de polyester zorgt voor stevigheid van het garen waardoor pluizen wordt tegengegaan. Met verschillende breitechnieken, patronen en aardse tinten zijn klassieke sierkussens en plaids ontstaan waarmee u uw woonkamer sfeervol kunt inrichten en uw bed volledig mee kunt opmaken.


Badtextiel van 100% katoen

katoen badstof100% gekamde katoen van 500 gram. De badstof heeft een stonewash behandeling gehad, waardoor deze een zachte touch heeft en een mooie gedempte kleur. Als kenmerkend detail is het badgoed afgewerkt met een stonewashed linnen rand.