Katoenen dekbedovertrekken

Fijne katoenen dekbedovertrekken

Bij House in Style produceren we onze katoenen dekbedovertrekken op een natuurlijke wijze. De overtrekken zijn sterk, duurzaam en voldoen aan de strenge GOTS eisen. Bovendien zijn katoenen dekbedovertrekken fris en nemen ze veel vocht op. In onze collectie vind je Egyptische, percal en biologische overtrekken. Genoeg keus om een heerlijke nachtrust te beleven!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onze katoenen dekbedovertrekken

Onze katoenen overtrekken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen. Ontdek onze verschillende designs met de mooiste afwerkingen. Geniet van het sterkste Egyptisch katoen met onze overtrekken Rome en Florence. Of ga voor onze overtrekken Trapani en Vienna. Beide hebben een speels randje aan de kussenslopen. Je kan ook kiezen voor ons 100% gewassen katoenen overtrek Vadena met vierkante borduursels op het overtrek. Je hebt bij House in Style genoeg keuze om je bed te dekken met frisse katoenen overtrekken.

De mooiste afwerkingen

Houd je van een klassieke stijl? Ga dan voor onze overtrekken in designs Rome of Florence met een linnen bies of een chique borduring op de kussenslopen. Deze zijn tevens gemaakt van het sterkste katoensoort. Kies ons overtrek Vienna of Trapani als je op zoek bent naar een subtiel speels randje op je kussenslopen. Tot slot kan je gaan voor ons dekbedovertrek Vadena met prachtige borduursels op het overtrek en een frisse witte kussensloop. Je bent bij House in Style verzekerd van de beste kwaliteit.

Past katoen bij jou?

Katoen is het meest voorkomende materiaal in dekbedovertrekken. Het heeft ook vele voordelen en eigenschappen. Bepaal zelf of jij onder het fijnste katoen wilt slapen!

Voordelen van katoen:

  • koel en fris om onder te slapen
  • sterk en daardoor geschikt voor intensief gebruik
  • betaalbaar
  • biologisch geproduceerd katoen is het minst belastend voor het milieu in vergelijking met andere kwaliteiten.

De ultieme verzorging voor je katoenen beddengoed

Was je katoenen dekbedovertrekken op maximaal 40°C met dezelfde kleuren. Wij raden aan te wassen met vloeibaar wasmiddel zonder bleekmiddel . Haal je beddengoed direct uit de wasmachine en hang het uit. Bij gebruik van een droger adviseren wij alleen de stand strijkdroog en laat je beddengoed daarna nog even uithangen. Dit maakt het fris en zorgt ervoor dat het minder kreukt.