Kos Sierkussen 50-50 cm

Sierkussen Kos is gemaakt van 100% jacquard katoen met een wafelstructuurlinnen en een stoer rafelrandje. Het kussen is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en bijpassende plaids.
Type: Sierkussen
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: 100% Katoen
Vanaf € 29,95

Gegevens

Geschikt voor op je bed of voor op de bank! Een sierkussen van 50-50 cm waarmee je je bed leuk kan aankleden. Sierkussen Kos is gemaakt van 100% jacquard katoen met een wafelstructuurlinnen en een stoer rafelrandje. Het kussen is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Combineer deze kussens met onze bijpassende plaids.

Materiaal eigenschappen

Ons katoen heeft een speciale behandeling gehad om de typerende vintage look aan het katoen te geven. Daarnaast maakt een stonewashed behandeling de stof nog zachter en maakt het de katoen een ideale stof om heerlijk tegen of onder te zitten. Samen met de kleurkeuze van House in Style geeft het ook een heel natuurlijke uitstraling.

Productinformatie en Maatadvies

Alle sierkussens vormen een geheel met de sfeervolle House in Style collectie en je vindt altijd een bijpassende plaid. De sierkussens worden geleverd zonder vulling, deze kan je los bijbestellen. In een paar gevallen wordt de vulling meegeleverd, dit wordt altijd bij het product vermeld.

Wasadvies

We adviseren om onze wollen, katoenen en gebreide sierkussens en plaids met de hand te wassen of in de wasmachine met een wolprogramma op de laagste temperatuur.

Read full washing advice