Malaga Sierkussenhoes 40 - 60

Sierkussenhoes Malaga is een elegant kussen gemaakt van 100% stonewashed linnen met een speels rafelrandje. Sierkussenhoes Malaga is verkrijgbaar in verschillende tinten.
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: Stonewashed Linnen
Vanaf € 22,50

Gegevens

Een leuke manier om je huis sfeer en knusheid te geven? Leg een stel sierkussens op je bank of bed! Sierkussenhoes Malaga is een elegant exemplaar gemaakt van 100% stonewashed linnen met een speels rafelrandje. De stof voelt heerlijk zacht aan. Sierkussenhoes Malaga is verkrijgbaar in verschillende tinten.

Productinformatie en Maatadvies

Alle sierkussens vormen een geheel met de sfeervolle House in Style collectie en je vindt altijd een bijpassende plaid. De sierkussens worden geleverd zonder vulling, deze kan je los bijbestellen. In een paar gevallen wordt de vulling meegeleverd, dit wordt altijd bij het product vermeld.

Wasadvies

Wij adviseren je onze linnen producten te wassen op maximaal 40°C. Gebruik hiervoor bij voorkeur ook een vloeibaar wasmiddel zonder bleekmiddel. Gebruik zeker niet te veel wasmiddel, volg hiervoor de doseertabel op de verpakking. Dekbedovertrekken, kussenslopen en sierkussenhoezen altijd binnenstebuiten wassen, dit verlengt de levensduur. Onze artikelen zijn niet geschikt om industrieel te reinigen. Wij adviseren je wasgoed direct na het wassen uit de wasmachine te halen. Drogen in de droogtrommel bij voorkeur op lage temperatuur. Een betere methode is drogen in openlucht en volledig uitgehangen. Zo wordt het lekker fris en het geeft na het drogen minder kreuk.

Read full washing advice