Malo 130x150cm

Tafellaken Malo is verkrijgbaar in twee verschillende kwaliteiten. Een kwaliteit gemaakt van 50% linnen en 50% katoen waarbij het garen van de stof geverfd is en een witte variant gemaakt van 100% stonewashed linnen.

Het tafellaken is erg handig doordat verschillende delen aan elkaar geknoopt kunnen worden. Hierdoor is de Malo geschikt voor extra lange tafels zodat de tafel altijd mooi gedekt kan worden voor een gezellig diner met een klein of een groot gezelschap.

De Malo is te verkrijgen als tafellaken en servet. Het tafellaken is 130x150 cm per onderdeel en het servet 45x45 cm. Voor een speels effect is het ook erg leuk om verschillende kleuren te combineren.
Type: Tafellaken
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: Stonewashed Linnen
Vanaf € 79,95

Wasadvies

Wij adviseren je onze linnen producten te wassen op maximaal 40°C. Gebruik hiervoor bij voorkeur ook een vloeibaar wasmiddel zonder bleekmiddel. Gebruik zeker niet te veel wasmiddel, volg hiervoor de doseertabel op de verpakking. Dekbedovertrekken, kussenslopen en sierkussenhoezen altijd binnenstebuiten wassen, dit verlengt de levensduur. Onze artikelen zijn niet geschikt om industrieel te reinigen. Wij adviseren je wasgoed direct na het wassen uit de wasmachine te halen. Drogen in de droogtrommel bij voorkeur op lage temperatuur. Een betere methode is drogen in openlucht en volledig uitgehangen. Zo wordt het lekker fris en het geeft na het drogen minder kreuk.

Read full washing advice