Sprei / Plaid

Heerlijke plaids en dekens

Kruip op de bank heerlijk onder een luxe plaid tijdens koude avonden. House in Style heeft het perfecte woonplaid voor op bed of bij jou op de bank. Een woonplaid is op meerdere manieren te gebruiken. Perfect voor een gezellige sfeer en comfortabel om onder liggen.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Plaid Devon
  Devon Plaid 130x240cm
  Vanaf € 229,95
 2. House in Style linnen sprei met katoen doorgestikt luxe sprei voor op het bedeinde of over het hele bed.
  Nice Sprei
  Vanaf € 209,95
 3. Parga Plaid 140 - 260
  Parga Plaid 140 - 260
  Vanaf € 179,95
 4. Patara Plaid 140 - 260
  Patara Plaid 140 - 260
  Vanaf € 139,95

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Luxe plaids in zachte materialen

Onze woonplaids zijn verkrijgbaar in heerlijke zachte en luxe materialen. Geniet van onze wollen plaids in de koude wintermaanden of van frisse katoenen plaids het hele jaar door. Sinds kort hebben wij prachtige fleece plaids in onze collectie. House in Style heeft plaids tot 250 x 260 cm voor op de bank of op bed. Ervaar de hoogwaardige kwaliteit van onze woonplaids zelf.

Kleuren passend voor ieder interieur

Bij House in Style houden we van aardse tinten. Onze dekens en plaids zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren passend bij al onze dekbedovertrekken. Wij hebben groene plaids passend bij mooi mosgroen beddengoed of grijze plaids en spreien passend bij ieder interieur en beddengoed. House in Style heeft verschillende kleuren in de collectie zoals, roze, blauwe, groene en witte plaids, dekens of spreien. Je kunt bij ons oneindig blijven combineren met nieuwe kleuren die gebaseerd zijn op de laatste woontrends.