Tafellinnen

Tafellinnen

Met familie en vrienden aan tafel samen eten wordt nog leuker als de tafel mooi gedekt is met het tafellinnen van House in Style. Ons tafellinnen en de bijpassende servetten zijn gemaakt van 100% stonewashed linnen. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Capri Placemat 35x50cm
  Capri Placemat 35x50cm
  Vanaf € 19,95
  Design Capri is gemaakt van 100% stonewashed linnen en is afgewerkt met een nonchalant rafelrandje.

  Daarnaast is de Capri te verkrijgen als tafellaken, placemat en servet. De afmeting van het tafellaken is 150x260 cm, van de placemat 35x50 cm en van de servet 40x40 cm.

  Door het grote aanbod van kleuren is het ook leuk om verschillende kleuren met elkaar te combineren.
  Lees verder
 2. Capri Servet 40x40cm
  Capri Servet 40x40cm
  Vanaf € 11,95
  Design Capri is gemaakt van 100% stonewashed linnen en is afgewerkt met een nonchalant rafelrandje.

  Daarnaast is de Capri te verkrijgen als tafellaken, placemat en servet. De afmeting van het tafellaken is 150x260 cm, van de placemat 35x50 cm en van de servet 40x40 cm.

  Door het grote aanbod van kleuren is het ook leuk om verschillende kleuren met elkaar te combineren..
  Lees verder
 3. Carine linnen tafellaken en servet
  Carine linnen tafellaken en servet
  Niet op voorraad
  Tafellaken en servetten Carine Bij Passion for Linen worden we hartstikke gelukkig bij het zien van een grote eettafel gevuld met heerlijk geurende schalen, mooie borden en luxe glaswerk. Onmisbaar bij een feestelijk gedekte tafel? Tafellaken Carine, in combinatie met de bijpassende servetten. Dit tafellaken is 290 cm lang en 150 cm breed en is dus heel erg geschikt om een tafel van formaat mee te dekken. Je kunt kiezen voor de Carine in de zachte kleurtint sand of neutraal white. Het laken en de servetten zijn voorzien van stijlvolle franjes, die extra sfeer toevoegen aan de tafel. Eet smakelijk! De tafellakens hebben aan 4 zijdes franjes, de bijpassende servetten enkel aan een kant. Servetten worden enkel per 2 stuks verkocht, de aangegeven prijs is voor 2 servetten. Lees verder
 4. Felice linnen tafellaken en servet
  Felice linnen tafellaken en servet
  Vanaf € 12,95
  Tafellaken Felice Het hart van je huis? Dat zou zomaar eens de eettafel kunnen zijn. Hier begin je de dag en kun je urenlang natafelen met vrienden. Reden genoeg om deze belangrijke plek van een sfeervolle uitstraling te voorzien. Het luxe laken Felice is verkrijgbaar in het wit en kenmerkt zich door een bijzonder borduurwerk aan elke kant van het laken in gray of sand. Ook de bijpassende servetten zijn voorzien van een prachtig haakwerk en maken de look compleet. Een klassieke, tijdloze set met een super luxueuze uitstraling! De bijpassende servetten zijn 40 x 40 cm en hebben ook aan alle kanten de geborduurde rand. Servetten worden enkel per 2 stuks verkocht, de aangegeven prijs is voor 2 servetten. Lees verder
 5. Loulou linnen tafellaken en servet
  Loulou linnen tafellaken en servet
  Vanaf € 29,00
  Tafellaken Loulou Tafellaken Loulou bewijst dat je de deur niet meer uit hoeft om de luxe sfeer te proeven die je tegenkomt in een hip restaurant. Dit tafellaken is verkrijgbaar in de klassieke kleuren sand en white en wordt geleverd met bijpassende servetten. Waar het natuurlijke linnen bijdraagt aan een uitgesproken serene sfeer, zorgen de franjes aan de uiteinden voor de eigentijdse knipoog. Klaar om jouw etentje naar een hoger niveau te tillen? De tafellakens hebben aan 4 zijdes franjes, de bijpassende servetten hebben aan 1 kant franjes. Servetten worden enkel per 2 stuks verkocht, de aangegeven prijs is voor 2 servetten. Lees verder
 6. Malo 130x150cm
  Malo 130x150cm
  Vanaf € 79,95
  Tafellaken Malo is verkrijgbaar in twee verschillende kwaliteiten. Een kwaliteit gemaakt van 50% linnen en 50% katoen waarbij het garen van de stof geverfd is en een witte variant gemaakt van 100% stonewashed linnen.

  Het tafellaken is erg handig doordat verschillende delen aan elkaar geknoopt kunnen worden. Hierdoor is de Malo geschikt voor extra lange tafels zodat de tafel altijd mooi gedekt kan worden voor een gezellig diner met een klein of een groot gezelschap.

  De Malo is te verkrijgen als tafellaken en servet. Het tafellaken is 130x150 cm per onderdeel en het servet 45x45 cm. Voor een speels effect is het ook erg leuk om verschillende kleuren te combineren.
  Lees verder
 7. Maxime linnen tafellaken en servet
  Maxime linnen tafellaken en servet
  Vanaf € 11,95
  Tafellaken en servetten Maxime Staat er een romantische diner op het menu? Een casual etentje met vrienden op de planning? Of ben je op zoek naar een tafelkleed dat je iedere dag met plezier uit de kast trekt? Het stijlvolle tafellaken Maxime is verkrijgbaar – in combinatie met de bijpassende servetten – in de meest uiteenlopende kleuren. Met dit type tafellaken kun je dus iedere gewenste stijl neerzetten! Kies dark grey voor dat romantische avondje, sand als je vrienden over de vloer krijgt en light pink voor dagelijks gebruik. Servetten worden enkel per 2 stuks verkocht, de aangegeven prijs is voor 2 servetten. Lees verder

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren