+31 (0)76 5614412

Over House in Style

passionDe passie voor mooie stoffen en interieur heeft House in Style gebracht tot waar het voor staat: stijlvolle aankleding van uw woonomgeving met oog voor detail. Het doel is meer aandacht te geven aan alles in en om uw huis. Uw slaapkamer, badkamer en woonkamer spelen hierin een belangrijke rol. House in Style heeft een ruime collectie dekbedovertrekken, kussenslopen, lakens en hoeslakens, sierkussens, plaids, dekens, spreien aangevuld met een bijpassende collectie badtextiel.

  • Wat is heerlijker dan te slapen onder een fijne kwaliteit bedlinnen?
  • Wat is er fijner dan uw familie en vrienden te ontvangen in een sfeervol ingericht huis? 

Bijzondere materialen en kleuren

detailingHouse in Style ontwerpt en produceert haar producten zelf. Wij zoeken hierbij voortdurend naar bijzondere materialen en stoffen geïnspireerd op de kleuren van de aarde, de lucht en het water. In de collectie van House in Style vindt u vele prachtige stoffen zoals Egyptisch katoen, linnen, katoenen jersey en wol. De collectie wordt altijd in prachtige vergrijsde kleuren samengesteld, waardoor u onze producten eindeloos met elkaar kan combineren.

Afgewerkt met oog voor details zoals paarlemoeren knopen en borduursels. Elegant en trendy afgewerkt met stonewash en andere finishes, die er voor zorgen dat het bed- en badlinnen heerlijk zacht wordt. Onder het beddengoed van House in Style wilt u uw bed niet meer uit.


color-range

 

Een complete  en samenhangende collectie

De gehele collectie van House in Style is met één gedachte ontworpen, in verschillende materialen, met variaties in afwerkingen en in meerdere kleuren. Zo is een collectie ontstaan waarin u een ruime keuze heeft én waarbij de verschillende producten perfect bij elkaar passen. U kunt gemakkelijk verschillende stijlen, materialen en kleuren combineren om zo uw huis een verrassende en stijlvolle uitstraling te geven.

De nieuwe collecties van House in Style sluiten altijd naadloos aan bij de reeds bestaande producten en bij de laatste woon- en interieurtrends. Zo heeft u lang plezier van onze producten en raken ze nooit uit de mode.


Onze geschiedenis

desiree-en-pieter-schoutenHouse in Style is in 2011 opgericht door Pieter en Desiree Schouten. Beide hebben ruime ervaring in het ondernemen en delen een passie voor mooie producten. Met de achtergrond van Desiree als Textiel ingenieur en binnenhuisarchitect besluiten ze hun krachten te bundelen en samen een nieuw merk te starten in bed- en badlinnen met als uitgangpunten:

  • Tijdloze kwalitatief hoogstaande producten gemaakt van eerlijke, pure en natuurlijke materialen.
  • Kleuren geïnspireerd op de aarde en de lucht in combinatie met fris wit
  • Producten, die geproduceerd worden met liefde voor textiel op een eerlijke duurzame manier met respect voor mens en milieu.