Het verhaal van House in Style

House in Style ontwerpt en produceert een stijlvolle collectie bedtextiel, badtextiel, woonaccessoires en homewear, gemaakt van een hoge kwaliteit stoffen en met oog voor detail. 

Eén van de belangrijkste kenmerken van House in Style is de passie voor mooie materialen en stoffen. House in Style heeft een ruime collectie dekbedovertrekken, kussenslopen en lakens in luxe materialen, zoals linnen, katoen satijn, percale katoen, Egyptisch katoen, organisch/biologisch katoen (GOTS gecertificeerd) met een hoge garendichtheid (thread counts). Aanvullend biedt House in Style een uitgebreide collectie badlinnen in bijpassende kleuren. Heerlijk comfortabele homewear en prachtige woonaccessoires, zoals plaids, spreien, sierkussens en een heerlijke lijn interieurparfums maken het aanbod compleet.

Al onze artikelen zijn in Europa geproduceerd met respect voor het milieu en met aandacht voor detail. House in Style werkt met ISO gercertificeerde familiebedrijven met een jarenlange ervaring. Hun vakmanschap komt voort uit een passie om kwalitatief hoogwaardige producten te creëren. 


Bijzondere materialen en kleuren

House in Style staat voor tijdloze stijlvolle producten gemaakt van eerlijke, pure en natuurlijke materialen.  

House in Style ontwerpt en produceert haar producten zelf. Wij zoeken hierbij voortdurend naar bijzondere materialen en stoffen. Alle kleuren zijn geïnspireerd op de kleuren van de aarde, de lucht en het water. In de collectie van House in Style vindt je vele prachtige stoffen zoals Egyptisch katoen, linnen, katoenen jersey en wol. De kleuren en materialen zijn zo op elkaar afgestemd, dat je onze producten eindeloos kunt combineren.

Alle items in onze collecties worden afgewerkt met oog voor detail. Stonewash en andere finishes zorgen ervoor dat het bed- en badlinnen heerlijk zacht wordt. Onder het beddengoed van House in Style wil je je bed niet meer uit!


Een complete en samenhangende collectie

De hele collectie van House in Style is vanuit één gedachte ontworpen, in verschillende materialen, met variaties in afwerkingen en in meerdere kleuren. Zo is een collectie ontstaan waarin je een ruime keuze hebt en waarmee je jouw huis een verrassende, stijlvolle en exclusieve uitstraling kunt geven.

De nieuwe collecties van House in Style sluiten altijd aan bij de reeds bestaande producten en bij de laatste woontrends. Zo heb je lang plezier van onze producten en raken ze nooit uit de mode.

Onze geschiedenis

House in Style is in 2011 opgericht door Desiree en Pieter Schouten. Beide ervaren ondernemers delen een passie voor textiel en mooie producten. De belangrijkste pijlers onder House in Style zijn :

  • Tijdloze en kwalitatief hoogwaardige producten;

  • Pure en natuurlijke materialen;

  • Kleuren geïnspireerd op de natuur;

  • Liefde voor interieur en textiel;

  • Eerlijke duurzame productie.

House in Style zorgt in alle jaargetijden voor een stijlvolle aankleding van je interieur. Onze mooie en kwalitatief hoogwaardige producten maken je woonomgeving compleet. Wij hopen dat je net zo geniet van onze collecties als wij.