Patara Plaid 140 - 260

Kruip jij weg onder je plaid op de bank of zoek je een mooi exemplaar om over je bed te draperen? Plaid Patara , gemaakt van 100% katoen, De plaid is beschikbaar in verschillende stoere kleuren.
Type: Plaid
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: 100% Katoen
Vanaf € 139,95

Gegevens

Kruip jij weg onder je plaid op de bank tijdens of zoek je een mooi exemplaar om over je bed te draperen? Plaid Patara , gemaakt van 100% katoen, maakt indruk met een geribbelde structuur. De plaid is beschikbaar in verschillende stoere kleuren.

Materiaal eigenschappen

Ons katoen heeft een speciale behandeling gehad om de typerende vintage look aan het katoen te geven. Daarnaast maakt een stonewashed behandeling de stof nog zachter en maakt het de katoen een ideale stof om heerlijk tegen of onder te zitten. Samen met de kleurkeuze van House in Style geeft het ook een heel natuurlijke uitstraling.

Productinformatie en Maatadvies

De plaids van House in Style zijn geschikt voor over het bedeinde om je bed mee af te kleden of lekker voor op de bank. De meeste plaids hebben bijpassende sierkussens zodat je een geheel kunt creëren op je bed of bank.

Wasadvies

We adviseren om onze wollen, katoenen en gebreide sierkussens en plaids met de hand te wassen of in de wasmachine met een wolprogramma op de laagste temperatuur.

Read full washing advice