Moscow Sierkussenhoes 50 - 50

Sierkussen Moscow, gemaakt van een wolmix – wol en polyester – is deze sierkussenhoes met gebreide stof een prachtig accessoire voor op je bank of bed.
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: Wol mix
Vanaf € 49,95

Gegevens

Stijl je bed of bank af met ons prachtige sierkussen Moscow. Hij is niet alleen heerlijk zacht en knus, maar ook heel stijlvol. Gemaakt van een wolmix – wol en polyester – is deze sierkussenhoes met gebreide stof een prachtig accessoire voor op je bank of bed. Handig detail: doordat er ook polyester in de stof zit is het garen steviger waardoor pluizen wordt tegengegaan. Combineer met de plaid uit dezelfde lijn.

Productinformatie en Maatadvies

Alle sierkussens vormen een geheel met de sfeervolle House in Style collectie en je vindt altijd een bijpassende plaid. De sierkussens worden geleverd zonder vulling, deze kan je los bijbestellen. In een paar gevallen wordt de vulling meegeleverd, dit wordt altijd bij het product vermeld.

Wasadvies

We adviseren om onze wollen, katoenen en gebreide producten met de hand te wassen of in de wasmachine met een wolprogramma op de laagste temperatuur.

Read full washing advice
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!