1 year warranty on all products | Show now
  • All products are added to your cart.

Do you need help?

You can't find what your are looking for? You can contact us via:

Contact Form

Basic en licht van bij.manon.thuis

Fris, licht en basic interieur, mix van design en beach look, rechte lijnen, geen dessins of patronen

Hi! Ik ben Manon, 33 jaar oud en getrouwd met Lorenzo. Wij wonen in een eengezinswoning uit 1916 aan de kust in Katwijk aan zee. In het dagelijks leven werk ik met mensen met een verstandelijke beperking. Dat doe ik al meer dan toen jaar met heel veel plezier.

Daarnaast ben ik gek op alles wat met interieur te maken heeft. Dit is niet altijd zo geweest. De liefde voor interieur is gekomen toen wij ons eerste huis kochten en voor het eerst gingen samenwonen. Al snel merkte ik dat ik erg onrustig kan zijn wat betreft ons interieur en daarom verander ik regelmatig iets bij ons thuis . In ons eerste huis was de inrichting landelijk. Al snel merkte ik dat dit toch niet helemaal mijn stijl was. Na wat geëxperimenteerd te hebben met kleur en accessoires ben ik erachter gekomen dat de basic stijl het beste bij ons past. 

Ons interieur beschrijf ik als basic en licht. In ons interieur zie je voornamelijk veel wit en licht hout. Ik ben groot fan van oude woningen met veel oude details. Mijn grote droom is om ooit eens in zo’n mooi oud pand te mogen wonen. 

Ik ga graag naar diverse woonwinkels om inspiratie op te doen. Ook vallen er maandelijks een aantal woonbladen op de mat en ik vind het heerlijk om deze door te bladeren onder het genot van een kop thee. Social media is ook een grote inspiratiebron, ik vind het heerlijk om bij andere mensen binnen te kijken. Instagram is mijn favoriet. Zelf ben ik al jaren actief op Instagram met een eigen pagina met foto’s van ons interieur.

Leuk om jullie daar te zien! 

Shop the look