Kies uw stijl

Stijl
Kleur
Maten
Passion for Linen

Arezzo dekbedovertrek

Dekbedovertrek Arezzo is het beste van twee werelden! Het is een heerlijk zacht dekbedovertrek van katoen satijn en heeft zowel op het dekbedovertrek als op het kussen een brede linnen band die beide zijn afgewerkt met een froezel randje.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €109,95
Bekijk product
Passion for Linen

Barbara dekbedovertrek

Een katoen satijnen dekbedovertrek met daaroverheen een naadloos bevestigd oversized linnen laken dat tot de grond reikt. Heel stijlvol! Verkrijgbaar in off black, white en sand. Let op! dit overtrek wordt geleverd zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €359,95
Bekijk product
Passion for Linen

Belle dekbedovertrek

Het dekbedovertrek Belle heeft een bovenkant van 100% gewassen linnen en een witte onderkant van katoen satijn. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €169,95
Bekijk product
Passion for Linen

Catelijne dekbedovertrek

Dekbedovertrek Catelijne, it's all about the details! Dit unieke dekbedovertrek van 60% linnen en 40% bamboo cotton percale heeft een subtiel doorgestikt detail in een zand kleur. Hoe mooi? Bamboo is een uniek en neemt tot 3 keer zoveel vocht op.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €159,95
Bekijk product
House in Style

Claire dekbedovertrek

Dekbedovertrek Claire heeft een voorkant chambray linnen, en een achterkant van katoen percal. LET OP : u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €159,95
Bekijk product
House in Style

Como dekbedovertrek

Superzacht katoen satijnen dekbedovertrek, afgewerkt met een brede linnen strook voor een natuurlijke touch. Verkrijgbaar in vijf eigentijdse tinten. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €129,95
Bekijk product
Passion for Linen

Eve dekbedovertrek

Dekbedovertrek Eve is gemaakt van linnen en katoen satijn. De bovenkant dus de geweldige linnen uitstraling, de onderkant heerlijk zacht. Verkrijgbaar als set maar ook zonder de kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €179,95
Bekijk product
Passion for Linen

Felice dekbedovertrek

Felice dekbedovertrek heeft een bovenkant van 100% gewassen linnen en een onderkant van katoen satijn. Het geheel is afgewerkt met een stoere sierrand van fetonsteek. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €179,95
Bekijk product
Passion for Linen

Loulou dekbedovertrek

Dekbedovertrek Loulou heeft een bovenkant van 100% linnen en een onderkant van katoen satijn. De franjes van katoen geven Loulou een stoere, bohemian uitstraling. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €199,95
Bekijk product
House in Style

Luca dekbedovertrek

Luca dekbedovertrek is een makkelijk uni dekbedovertrek met een voorkant van katoen satijn en een achterkant van katoen percal. Aan beide zijden te gebruiken. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €129,95
Bekijk product
House in Style

Rimini dekbedovertrek

Rimini dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen satijn. Het dekbedovertrek en de bijbehorende kussenslopen zijn subtiel afgewerkt met een contrasterende geborduurde rand. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €139,95
Bekijk product
House in Style

Rotterdam dekbedovertrek

Dekbedovertrek Rotterdam is gemaakt van 100% gewassen katoen satijn. Het bijbehorende kussensloop is afgewerkt met een dubbel gestikte rand. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €137,50
Bekijk product

Katoen satijn dekbedovertrekken

Wil je graag een nieuw dekbedovertrek van katoen satijn? In het ruime assortiment met luxe beddengoed van House in Style vind je katoen satijn dekbedovertrekken. Onze dekbedovertrekken van katoen satijn zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Met een een katoen satijnen dekbedovertrek van House in Style kies je voor kwaliteit en luxe!

Luxe dekbedovertrekken van katoen satijn

Een dekbedovertrek van katoen satijn bestaat eigenlijk uit 100% katoen. Door de manier van weven van de stof krijgt het de naam katoen satijn. Door de speciale satijnbinding voelt een dekbedovertrek van katoen satijn altijd super zacht aan. Dat maakt het dekbedovertrek heel comfortabel.
Denk ook aan onze verschillende materialen dekbedovertrekken, zoals linnen dekbedovertrekken, katoenen dekbedovertrekken en jersey dekbedovertrekken.

Voordelen dekbedovertrek katoen satijn

Katoen satijn dekbedovertrekken hebben naast de luxe uitstraling nog een paar voordelen. Zo is de stof luchtdoorlatend en vochtabsorberend. Dit is vooral erg prettig in de zomer, wanneer het in je slaapkamer warm kan worden zorgt een katoen satijnen dekbedovertrek voor een goede afvoer van transpiratievocht.

Een katoen satijn dekbedovertrek is ook erg praktisch in gebruik en onderhoud. De stof kreukt namelijk minder snel. Waardoor je weinig tot niet hoeft te strijken. Dit komt onder andere door de hoge draaddichtheid.

Combineer met bijpassende kussenslopen

Ook onze katoen satijnen dekbedovertrekken zijn natuurlijk te combineren met fijne kussenslopen. Door jouw nieuwe dekbedovertrek te combineren met bijpassende kussenslopen creëer je zeker een stijlvolle look in jouw slaapkamer. Ook de katoen satijnen kussenslopen zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten en maten.

Katoen satijnen dekbedovertrek bij House in Style

Bij House In Style hebben we katoen satijnen dekbedovertrekken in diverse maten. Zo hebben wij onder andere dekbedovertrekken in de maten 135 - 200 cm, 140 – 200 cm, 155 – 200 cm, 200 – 220 cm, 240 – 220 cm en 260 – 240 cm.

Wij bieden volledig katoen satijnen dekbedovertrekken aan, maar u kunt ook kiezen voor een katoen satijnen dekbedovertrek in combinatie met linnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dekbedovertrek met linnen aan de bovenkant, en katoen satijn aan de onderkant. Onze dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten.

Advies nodig?

Heb je vragen over onze katoen satijnen dekbedovertrekken of wil je graag meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou met de beste keuze voor een katoen satijn dekbedovertrek waar jij het beste onder zult slapen.