Kies uw stijl

Kleur
maten lakens
Passion for Linen

Maxime hoeslaken

Hoeslakens van 100% gewassen linnen, passend bij de serie Maxime dekbedovertrekken, kussenslopen en lakens.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €69,97 €99,95
Bekijk product

Linnen hoeslakens

Een milieuvriendelijke en absorberende hoeslaken, wie wilt dit nou niet? Bij House in Style vind je luxe linnen hoeslakens van de beste kwaliteit. Slapen op een linnen hoeslaken is comfortabel door de structuur van de stof. Ontdek al het comfort wat een linnen hoeslaken te bieden heeft.

Voordelen van een linnen hoeslaken

Linnen is de meest duurzame stof ter wereld. Een linnen hoeslaken is daarom vele malen milieuvriendelijker. Daarnaast is de stof erg ademend, waardoor het warmte kan reguleren. Voor een linnen hoeslaken is dit erg prettig, voornamelijk in een warme zomer. Naast dat linnen hoeslakens goed de temperatuur kan reguleren, is de stof ook nog eens enorm zacht. En misschien zul je het niet denken, maar hoe vaker je een linnen hoeslaken wast, hoe zachter de stof wordt! Al onze luxe hoeslakens zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven een chique uitstraling.

Linnen hoeslakens passend met het linnen hoeslaken

Als je zegt linnen hoeslaken dan zeggen wij Maxime hoeslakens. Deze hoeslakens zijn van 100% gewassen linnen gemaakt. De luxe hoeslakens hebben dezelfde naam als onze dekbedovertrekken zodat je gemakkelijk weet welke hoeslakens passend zijn. Zo creëer je een echt hotel gevoel en krijgt je slaapkamer een chique uitstraling.

Vind de juiste maat

Aangezien er vele voorkeuren en wensen zijn vind je de onze linnen hoeslakens in verschillende maten. Zo bieden wij onder andere hoeslakens aan in de maten: 90-200, 160-200, 180-200 cm. Niets is fijner dan een hoeslaken die passend zit om je matras.

Linnen hoeslaken kopen?

Wil je een linnen hoeslaken kopen, maar heb je nog nooit een linnen hoeslaken gehad of bent u benieuwd naar het verschil in comfort met andere materialen? Kom dan gerust bij ons langs in de winkel of eem contact met ons op en wij vertellen jou graag waarom een linnen hoeslaken het beste bij jouw wensen kan passen.