House in Style

Valencia hoeslaken

Het hoeslaken Valencia is gemaakt van 100% katoen satijn. Verkrijgbaar in verschillende maten en acht verschillende trendy kleuren.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €69,95
Bekijk product

Katoen satijn hoeslakens

Een extra zachte, soepele stof met een luxueuze glans om op te slapen, klinkt dat niet als muziek in de oren? Deze eigenschappen horen bij het materiaal katoen satijn. Ben jij op zoek naar een hoeslaken met een comfortabele en luxe kwaliteit? Dan is de katoen satijn hoeslakens van House in Style echt wat voor jou.

Waarom een katoen satijn hoeslaken?

Voor een goede nachtrust is een fijne hoeslaken een echte musthave! Een hoeslaken die kreukloos blijft en waarbij je kapsel niet beschadigd raakt en je haar minder snel afbreekt. Dit komt door het zachte en gladde oppervlak van de katoen satijn hoeslaken. Daarnaast stralen onze katoen satijn hoeslakens exclusiviteit uit. Door de glans van het materiaal geeft het je slaapkamer nog meer glans en een luxe uitstraling.

Verschillende maten

Het is natuurlijk belangrijk dat je hoeslaken goed past om jouw matras. Daarom kan je de katoen satijn hoeslakens van House in Style in diverse kleuren en maten bestellen. Zo bieden wij onder andere hoeslakens in de maten 180x200, 90x210, 160x200 en  180x210 cm.

Katoen satijn hoeslaken kopen?

Wil je een katoen satijn hoeslaken kopen, maar kom je er niet helemaal uit of heb je advies nodig over de keuze van het materiaal hoeslaken? Kom dan gerust bij ons langs in de winkel of neem neem gerust contact met ons op en adviseren jou graag!