Kies uw stijl

Kleur
maten lakens
House in Style

Bilbao hoeslaken

Een hoeslaken van 100% katoen percal. Leverbaar in verschillende maten en kleuren. Deze hoeslakens zijn geschikt voor een matrashoogte tot 35 cm.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €65,00
Bekijk product

Katoenen hoeslakens

Wakker worden in een een crispy hotelbed, dat is toch wat iedereen wilt? Met een katoenen hoeslaken zorg je ervoor dat je bed erg fris en crispy aanvoelt. Bij House in Style hebben wij de Bilbao hoeslaken die gemaakt is van 100% katoen. Een hoeslaken gemaakt van katoen heeft een sterk ademende en vochtregulerende eigenschappen. Zo slaap je het gehele jaar door prettig op een katoenen hoeslaken.

Voordelen van een katoenen hoeslaken

Katoen is het meest gebruikte materiaal voor hoeslakens. Het is een 100% natuurproduct waardoor het beschikt over de perfecte eigenschappen voor een hoeslaken. Een katoenen hoeslaken is een ademend en duurzaam materiaal, waardoor het vocht kan opnemen. Mochten de zomers erg warm worden dan is een hoeslaken van katoen dus de perfecte keuze, vooral als je veel transpireert.

Combineer het!

House in Style heeft verschillende katoenen dekbedovertrekken en kussenslopen. Zo kan de katoenen hoeslaken perfect gecombineerd worden met deze katoenen producten, waardoor je één geheel uitstraalt in je slaapkamer.

Diverse maten

Onze katoenen hoeslaken is beschikbaar in verschillende maten en in acht eigentijdse kleuren. Zo bieden wij de maten 90 - 210 en 180 - 210 cm aan. Het hoeslaken is geschikt voor een matrashoogte tot 35 cm.

Luxe katoenen hoeslaken kopen?

Wil je een luxe katoenen hoeslaken kopen en heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je nog vragen over verschillende stoffen? Neem contact met ons op of kom langs bij ons in de winkel en wij beantwoorden graag je vragen! Bestel eenvoudig jouw katoenen hoeslaken