Passion for Linen

Felice tafellaken

Het tafellaken Felice is gemaakt van 100% gewassen linnen en heeft een stoere sierrand van fetonsteek in de kleuren sand of dark grey.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €155,00
Bekijk product
Passion for Linen

Maxime tafellaken en servet

Tafellaken Maximen is gemaakt van 100% gewassen linnen in mooie kleuren en bijpassende servetten.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €129,95
Bekijk product

Luxe linnen tafelkleden & servetten

Maak jouw diner- of ontbijttafel helemaal af met onze luxe linnen tafelkleden en linnen servetten. Ga voor een chique uitstraling en geef je keukentafel de stijl die echt bij jou past. Laat je inspireren door onze prachtige collectie luxe tafelkleden en servetten en breng jouw keukentafel naar een hoger niveau!

Voordelen linnen tafelkleden en servetten

Samen met je familie of vrienden genieten van een mooi gedekte tafel, dat is waar wij het voor doen bij House in Style. Het leveren van kwaliteit is een prioriteit. Ons aanbod in linnen tafellakens en servetten is van uitstekende kwaliteit en er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen. Linnen hoef je niet te strijken en is drie keer sterker dan katoen. Daarnaast absorbeert het veel vocht, zonder dat het zelf vochtig wordt. Dit is ideaal voor bij een tafelkleed of servet. Daarnaast geeft een linnen tafelkleed en servet een mooie glans, die niet zomaar verdwijnt na een wasbeurt.

Kies jouw kleur

Een tafelkleed is de basis van jouw opgemaakte keukentafel. Kies daarom voor onze luxe linnen tafelkleden. Bij House in Style hebben wij diverse kleuren tafelkleden en linnen servetten. Een servet lijkt een klein detail, maar hierdoor kun je juist een groot luxueus effect creëren op jouw keukentafel. Door de diverse kleuren is er altijd een ruime keuze in luxe tafelkleden en servetten die aansluiten bij jouw wensen.

Verschillende maten

Elke keukentafel is anders. Bij house in Style vind je een groot aanbod aan luxe tafelkleden en servetten in verschillende maten. Zo bieden wij onder andere tafellakens gecombineerd met servetten aan in de maten: 150 - 290, 150 - 350, 40 - 40 en 180 - 290 cm. Ontdek ook de rest van onze unieke collectie woonaccessoires, zoals sierkussens en plaids en spreien.

Linnen tafelkleed en servetten kopen?

Heb je vragen over de linnen tafelkleden of linnen servetten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij helpen jou graag met de keuze die echt bij jou past. Bestel jouw linnen tafelkleed of servetten gemakkelijk online en je hebt het morgen nog in huis.