Kies uw stijl

Stijl
Kleur
Maten
Passion for Linen

Arezzo dekbedovertrek

Dekbedovertrek Arezzo is het beste van twee werelden! Het is een heerlijk zacht dekbedovertrek van katoen satijn en heeft zowel op het dekbedovertrek als op het kussen een brede linnen band die beide zijn afgewerkt met een froezel randje.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €109,95
Bekijk product
Passion for Linen

Barbara dekbedovertrek

Een katoen satijnen dekbedovertrek met daaroverheen een naadloos bevestigd oversized linnen laken dat tot de grond reikt. Heel stijlvol! Verkrijgbaar in off black, white en sand. Let op! dit overtrek wordt geleverd zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €359,95
Bekijk product
Passion for Linen

Belle dekbedovertrek

Het dekbedovertrek Belle heeft een bovenkant van 100% gewassen linnen en een witte onderkant van katoen satijn. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €169,95
Bekijk product
House in Style

Claire dekbedovertrek

Dekbedovertrek Claire heeft een voorkant chambray linnen, en een achterkant van katoen percal. LET OP : u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €159,95
Bekijk product
Passion for Linen

Eve dekbedovertrek

Dekbedovertrek Eve is gemaakt van linnen en katoen satijn. De bovenkant dus de geweldige linnen uitstraling, de onderkant heerlijk zacht. Verkrijgbaar als set maar ook zonder de kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €179,95
Bekijk product
Passion for Linen

Felice dekbedovertrek

Felice dekbedovertrek heeft een bovenkant van 100% gewassen linnen en een onderkant van katoen satijn. Het geheel is afgewerkt met een stoere sierrand van fetonsteek. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €179,95
Bekijk product
Passion for Linen

Loulou dekbedovertrek

Dekbedovertrek Loulou heeft een bovenkant van 100% linnen en een onderkant van katoen satijn. De franjes van katoen geven Loulou een stoere, bohemian uitstraling. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €199,95
Bekijk product
Passion for Linen

Maxime dekbedovertrek

Het dekbedovertrek Maxime is gemaakt van 100% gewassen linnen. Verkrijgbaar in acht mooie, trendy kleuren. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €209,95
Bekijk product
Passion for Linen

Noa dekbedovertrek

Dekbedovertrek Noa is gemaakt van 100% linnen. Zowel het overtrek als de bijbehorende kussenslopen hebben een gestreept dessin in twee verschillende kleuren. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €209,95
Bekijk product
Passion for Linen

Remy dekbedovertrek

Een comfortabele combinatie: een voorkant van 100% puur linnen en een achterkant van crispy katoen percal. Verkrijgbaar in diverse vergrijsde tinten. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €179,95
Bekijk product
Passion for Linen

Sofie dekbedovertrek

Dekbedovertrek Sofie combineert een gewassen linnen bovenkant met een zachte katoen satijnen onderkant. Afgewerkt met een dubbel gestikte rand. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf €299,95
Bekijk product

Linnen dekbedovertrekken

Bij House In Style vind je luxe linnen dekbedovertrekken van de beste kwaliteit. Linnen is een van de sterkste plantaardige vezels en is heerlijk voor een dekbedovertrek door het comfort wat linnen te bieden heeft. Het materiaal wordt gewonnen uit vlas en is maar liefst drie keer sterker dan katoen. Vroeger werd de linnen stof al gebruikt voor kleding. En dat is niet voor niets, de linnen stof brengt vele voordelen met zich mee.

Voordelen van een linnen dekbedovertrek

Een linnen dekbedovertrek is erg ademend, waardoor het warmte kan reguleren. Heb je het in de winter in bed vaak koud en in de zomer juist warm? Dan kan een linnen dekbedovertrek erg geschikt zijn.

Naast dat een linnen dekbedovertrek goed de temperatuur kan reguleren, is de stof ook nog eens enorm zacht. En misschien zul je het niet denken, maar hoe vaker je een linnen dekbedovertrek wast, hoe zachter de stof wordt! Daarnaast hoef je een linnen dekbedovertrek ook niet te strijken. Een linnen dekbedovertrek mag namelijk gekreukt zijn. Al onze luxe dekbedovertrekken zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven je echt het gevoel van luxe.

Linnen dekbedovertrek met bijpassende kussenslopen

House in Style heeft verschillende linnen dekbedovertrekken. Zo hebben wij linnen dekbedovertrekken van 100% linnen, maar ook dekbedovertrekken die linnen zijn van de bovenkant en gecombineerd worden met een andere stof aan de onderkant. De onderkant van het dekbedovertrek kan bijvoorbeeld bestaan uit katoen satijn of katoen percal.

Wij bieden bijpassende luxe kussenslopen bij onze linnen dekbedovertrekken. De kussenslopen hebben dezelfde naam als het dekbedovertrek zodat je gemakkelijk weet welke kussenslopen bijpassend zijn bij jouw dekbedovertrek. Bekijk onze luxe linnen kussenslopen.

Diverse maten

Onze linnen dekbedovertrekken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Zo bieden wij onder andere dekbedovertrekken in de maten 135 - 200 cm, 140 – 200 cm, 155 – 200 cm, 200 – 220 cm, 240 – 220 cm en 260 – 240 cm. Zo is er voor jou altijd een passend linnen dekbedovertrek.

Stonewashed linnen dekbedovertrek

Bij ons kun je kiezen voor een stonewashed linnen dekbedovertrek. Onze stonewashed linnen dekbedovertrekken worden gewassen met een speciale finish. Het het dekbedovertrek wordt hierdoor extreem zacht en geeft het stonewashed dekbedovertrek een mooie finish.

Dekbedovertrekken in verschillende materialen

Gaat jouw voorkeur nou niet uit voor linnen, maar vind je een ander materiaal fijner om onder te slapen. Bij House in Style hebben wij ook een ruim aanbod andere materiaal dekbedovertrekken, zoals katoenen dekbedovertrekken, katoen satijn dekbedovertrekken en jersey dekbedovertrekken. Kies uit ons ruime assortiment luxe dekbedovertrekken en ervaar het echt hotelgevoel.

Advies nodig?

Heb je hulp nodig bij de keuze voor linnen beddengoed of ander luxe beddengoed? Of heb je nog meer vragen over de linnen stof? Neem contact met ons op en wij vertellen jou graag welk linnen dekbedovertrek het beste bij jou past.