Patara Sierkussen 40 - 60

Kruip jij weg tegen een kussen op de bank of zoek je een mooi exemplaar om je bed te decoreren? Sierkussen Patara , gemaakt van 100% katoen. Het kussen is beschikbaar in verschillende stoere kleuren.
Type: Sierkussen
Levertijd: 1-2 werkdagen
Materiaal: 100% Katoen
Vanaf € 47,50

Gegevens

Kruip jij weg tegen een kussen op de bank of zoek je een mooi exemplaar om je bed te decoreren? Sierkussen Patara , gemaakt van 100% katoen, maakt indruk met een geribbelde structuur. Het kussen is beschikbaar in verschillende stoere kleuren.

Materiaal eigenschappen

Ons katoen heeft een speciale behandeling gehad om de typerende vintage look aan het katoen te geven. Daarnaast maakt een stonewashed behandeling de stof nog zachter en maakt het de katoen een ideale stof om heerlijk tegen of onder te zitten. Samen met de kleurkeuze van House in Style geeft het ook een heel natuurlijke uitstraling.

Productinformatie en Maatadvies

Alle sierkussens vormen een geheel met de sfeervolle House in Style collectie en je vindt altijd een bijpassende plaid. De sierkussens worden geleverd zonder vulling, deze kan je los bijbestellen. In een paar gevallen wordt de vulling meegeleverd, dit wordt altijd bij het product vermeld.

Wasadvies

We adviseren om onze wollen, katoenen en gebreide sierkussens en plaids met de hand te wassen of in de wasmachine met een wolprogramma op de laagste temperatuur.

Read full washing advice