Eigen productie|
Gratis verzenden vanaf €75 (NL) en vanaf €100 (BE)|
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis|
1 jaar garantie|
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HEEFT U HULP NODIG?

Kun je niet vinden wat je zoekt? Dan kun je ons bereiken via:

CONTACTFORMULIER

Wonen in een monumentale boerderij bij Ingrid Nuys Arp

Een rustieke basis met natuurlijke materialen en stoffen.

Ik ben Ingrid Nuys Arp en ik woon met mijn man en 3 dochters op een boerderij in het groene hart. De boerderij, een rijksmonument uit 1859 was aardig gedateerd. Ondanks dat was de charme van de oude boerderij met al zijn rustieke elementen duidelijk te zien en zag ik gelijk dat we er wat moois van konden maken.

Het is altijd mijn droom geweest om op een boerderij te wonen, omgeven door groen, dieren, vrijheid en rust. Dus toen we deze kans kregen was ik door het dolle heen.

Doordat er veel moest gebeuren liep mijn hoofd over van de ideeën. Ik kan hier al mijn creativiteit in kwijt. Ik doe niets liever dan bezig zijn met een ruimte mooi in te richten en gezellig te maken.

Ik houd van natuurlijke en pure materialen, zoals hout, linnen en kalkverf gecombineerd met unieke spullen uit Italië, want ook daar ligt mijn hart. Als ik op vakantie ga probeer ik altijd weer wat van daar mee te nemen.

Ik houd van een rustige basis, zodat je verschillende subtiele kleuren kan toevoegen al naar gelang het seizoen. Zo vind ik het fijn om kussens, bloemen, kaarsen en wat accessoires te wisselen, zodat je ieder jaargetijde weer een ander sfeertje neer kan zetten, wat net weer een ander gevoel geeft, zonder dat je de hele woonruimte hoeft om te gooien.

De slaapkamer hebben we in 2019 verbouwd toen er 1 kant van het rieten dak vervangen moest worden. We hebben toen een deel van de stal bij onze slaapkamer getrokken en een grote dakkapel erin laten zetten. Het resultaat is een hele ruime, sfeervolle slaapkamer door de oude houten balken.

Het beddengoed van House In Style past daar prachtig bij en geeft precies de sfeer waar ik zo van houd!

Genieten jullie mee? Kijk dan voor meer inspiratie op mijn instagram pagina @ingridnuysarp

 

Shop the look

House in Style

Devon plaid

Een klassieker in de House in Style Collectie. Stoere, grofgebreide plaid gemaakt van een prachtige kwaliteit wol met polyamide.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf
€359,95
Meer informatie
Passion for Linen

Maxime dekbedovertrek

Het dekbedovertrek Maxime is gemaakt van 100% gewassen linnen. Verkrijgbaar in acht mooie, trendy kleuren. Let op, u kunt kiezen uit dekbedovertrekken met en zonder kussenslopen.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf
€209,95
Meer informatie
House in Style

Elba sierkussenhoes

Deze grofgebreide katoenen sierkussenhoes geeft elk interieur extra allure en is mooi te combineren met de plaid Devon.

Wit Wit/Grey
Kleuren
Vanaf
€95,00
Meer informatie