Eigen productie|
Gratis verzenden vanaf €75 (NL) en vanaf €100 (BE)|
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis|
1 jaar garantie|
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HEEFT U HULP NODIG?

Kun je niet vinden wat je zoekt? Dan kun je ons bereiken via:

CONTACTFORMULIER

Stoer, sober en landelijk wonen bij Jopie

@stoersoberlandelijkwonen

Hallo! Mijn naam is Jopie, 27 jaar jong. Ik woon samen met mijn vriend Joost, hond Woezel en 2 katten Mies en Norris. Sinds Okober 2019 wonen wij in een oude boerderij uit 1895 met een heerlijke grote tuin in Beringe.

Naast mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis is interieur mijn allergrootste passie. Dit begon al toen wij ons eerste koophuis kochten, toen verfde ik graag een kastje, ging ik soms wel 2x per week naar de kringloop en struinde ik uren marktplaats af om de leukste koopjes te scoren.  

Toen Joost 3 jaar geleden ons huidige huis te koop zag staan op Funda, wilde ik eerst nog niet eens gaan kijken. Bijna alles was paars binnen, de deuren, balken en zelfs de oud houten vloer was paars. Na een paar nachtjes hier over geslapen te hebben en te bedenken hoe het wel zou kunnen worden ben ik toch overstag gegaan en hebben we het huis gekocht. Na 2 intensieve jaren dag in, dag uit verbouwen zijn we zó blij dat het nu klaar is. Helemaal naar onze eigen smaak. 

De creativiteit en liefde voor interieur heb ik niet van vreemden, dit zit bij ons in de familie! Inspiratie doe ik op in mijn favoriete interieurwinkels, pinterest maar mijn favoriet is Instagram. Het leukste daaraan vind ik dat je met een foto heel veel kunt laten zien, je verhaal kwijt kunt en op die manier met andere interieur liefhebbers in contact komt. 

We houden van geleefde materialen en natuurlijke kleuren in huis. Verder vind ik het fijn als er persoonlijke items in het interieur staan, zoals het houten kastje van mijn oma. Onze stijl kan ik het beste omschrijven als stoer, sober en landelijk. 

Omdat ik interieur zó leuk vind, gaan Joost en ik van mijn hobby ons werk maken!  Vanaf mei 2022 gaan wij starten met een winkel aan huis en webshop in landelijke, sobere meubels en woonaccessoires, genaamd Jober Wonen. 

Je bent van harte welkom op mijn instagrampagina!

Liefs Jopie

Shop the look